dilluns, 13 de novembre de 2017

HALLOWEEN


CELEBRATING HALLOWEEN

Els nens i nenes de primer, celebren aquest any el Halloween d’una manera diferent!
Han pintat una carbassa de veritat amb ceres de colors, han estat molt motivats i il·lusionats de fer aquesta activitat!
TIME TO CELEBRATE HALLOWEEN 

Desprès d’haver fet un assaig general a la classe d’Anglès pintat mascares de Halloween, es el moment que els nens i nenes de tercer posen en pràctica la seua parts més artística i pinten i decoren una carabassa de veritat per tal de celebrar aquesta festivitat importada des dels països anglosaxons.
Mireu que bé s’ho varen passar! 
Després de veure la curiositat i l’interès que els nens i nenes de quart posaren a una simple carabassa de Halloween per decorar la classe, l’agricultor valencià Josep, va plenar el cotxe de carabasses i cap al Salvador Vinyals que va venir, per tal de donar una carabasseta a cada nen i fer una breu explicació de tot el procés de cultiu i elaboració de la carabassa valenciana!

Els nens han estat molt curiosos i interessats en saber com es cultiva, ha explicat quines son les fases per les que passa la carabassa des de que és tan sols una semilla fins que es troba a la verdureria i els consumidors la poden comprar.
Hem aprofitat i hem extret les paraules més significatives en angles i els nostres nens han gaudit molt d’aquesta activitat espontània que ha sorgit!

Mireu que atents estaven! 
 D’on provenen les carabasses? Celebrem Halloween al cole!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada